Buscar este blog

miércoles, 18 de mayo de 2016

Codi QR


És un sistema que serveix per guardar informació en una matriu quadrada ideada per ser llegida per una càmera d'un telefon o tablet.
Dins del codi QR es poden trobar enllaços web, textos, àudios i moltes altres coses.

A la esquerre us he deixat el codi QR del podcast que vam fer per el projecte de recerca.
A continuació deixo el enllaç de la pàgina web amb la qual vam fer el nostre cod QR: http://www.codigos-qr.com/generador-de-codigos-qr/
Podcast

És un archiu de àudio o vídeo normalment en format mp3 que es distribueix per Internet i permet reproduir-ho en qualsevol moment.

Això ho vam utilitzar per al projecte de recerca per fer un anunci relacionat amb els perills d'Internet. Per fer-ho vam utilitzar la pàgina web http://podcast.es/

martes, 17 de mayo de 2016


App Inventor
És una plataforma per crear jocs i aplicacions per Android. A partir de moltes eines i una sèrie de blocs pots crear diferents aplicacions. És totalment gratuït però les aplicacions que es poden crear són bastant limitades i simples.

Enllaç de pàgina web: http://appinventor.mit.edu/explore/







 Hello Purr
Aquesta va ser la primer pràctica que vam fer amb el app inventor, consisteix en un joc el qual és una imatge d'un gat i quan la cliques fa un soroll i vibra. Després la vaig modificar al meu gust i li vaig afegir diferents coses. Per aconseguir que la imatge vibrés i fes soroll vam muntar el bloc que podeu veure a la imatge de sota.













PaintPot
Aquesta és la segona pràctica, consisteix en una imatge la qual pot ser pintada amb tres colors diferents.





















MoleMah
Consisteix en un joc en el qual hi ha una imatge que es mou per tota la pantalla i has d'aconseguir atrapar-lo clicant a sobre. En el meu cas vaig posar una porteria de fons i la imatge que es movia era una pilota, i consistia en parar la pilota.






Pong
Consisteix en una imatge d'un paddle que el pots moure cap als costats i un altre imatge d'una bola que es mou en direcció al terra i tu has d'intentar que no caigui amb el paddle. En el meu cas he ficat un fons de Mario Bros i una moneda d'or.