Buscar este blog

miércoles, 28 de octubre de 2015

PROJECTE
Títol:
Per començar he escrit amb l'eina tex "Portafolis Raul Carmona", seguidament la he pintat amb un degradat verd ja que és el meu color preferit, després d'això he pujat les lletres "R" i "C" en acabar això he fet una copia, li he ficat un degradat gris amb una mica de difuminat i l'he ficat darrere per donar la sensació de ombra.

Logotip:
Lo primer que he fet ha sigut una circumferència que la he pintat de vermell i l'he fet una mica transparent, després he fet una estrella pintada de groc i la he posat dins la circumferència, per acabar he escrit les inicials "R" i "C" i las he inserit dins l'estrella.

Fons:
Per començar he fet un triangle groc, l'he duplicat i l'he invertit, després d'això he ficat en majúscula "RAUL" i l'he pintat de vermell he duplicat això i l'he posat de color negre perquè quedi l'ombra, per acavar he ficat tot el fons negre perquè ressaltin les lletres i els triangles grocs. 




viernes, 23 de octubre de 2015

L'Inskape



L'Inskape és un programa de dibuix de tipus vectorial, és a dir funciona a partir de nodes que permeten amb un nombre limitats de punts modificar un dibuix.



Aquests són alguns dels treballs que he fet:

1. Il·lusió Òptica
Primer he fet un triangle amb l'eina polígon, després he fet una circumferència petita i la he col·locat en un vèrtex, he fet dues copies més i las he col·locat els vèrtexs restants. Seguidament he obert totes les circumferències pels nodes fins que queda semblant a un comecocos, després he pintat de negre les circumferències, li he tret el contorn i per acabar he esborrat el triangle.

2. Rectangles
Primer he fet els rectangles tal i com sortia a la imatge del dossier, seguidament he ficat un degradat de colors verds, després d'això he seleccionat tots els rectangles i els hi he tret les línies del contorn.

3. Figura amb el·lipses
Per començar he fet dues el·lipses grans descentrades, després els hi he donat un degradat radial de un color blau-verdós i l'altre que és el que més es veu de color blau. després he fet una el·lipse petita, la he duplicat, la copia la he pujat 15 píxels de quadre vertical i 0 d'horitzontal, després he anat fent lo mateix fins tenir unes quantes el·lipses, a la primera el·lipse li he donat un degradat taronja i a la segona verd i las he anat enganxant per ordre una taronja una verda... Finalment he duplicat la torre i las he ficat per tota la paleta amb diversos tamanys.

4. En Felip
Per començar he fet dos circumferències una més gran que l'altre i las he pintat amb un degradat blau molt claret, després he fet una de més petita que conformaría l'ull de color negre, després he fet un altre més gran que aniría al cos de color verd, he acabat els detalls del cos i seguidament amb la eina de corbes beizer he fet les dues potes i per acabar amb el·lipses he fet el gruixut de la pota.